FUJITSU Palm Secure

С нарастващото търсене на по-сигурни методи за автентикация за достъп до данни, физически достъп и обща сигурност, много организации си насочват вниманието към биометрията. Биометрията набира внимание като надежден, прецизен и ефикасен метод за идентификация и потвърждение на самоличността.

  Организациите са експериментирали с разнообразни биометрични решения за идентификация като разпознаване на очи, лица, пръстови отпечатъци, глас и подпис. Въпреки това, тестовете показват, че дори тези варианти са уязвими към фалшификация и кражба.

PalmSecure

   PalmSecure™ е водеща в иновациите система за идентификация базираща се ползването на биометрична технология, която автентицира потребителите на базата на структурата на мрежа от вени вместо скенери на ирис или четци на пръстови отпечатъци. Вените са вътрешни и имат многобройни отличителни белези, което прави опитите за фалшификация на самоличност изключително трудни, с което се осигурява високо ниво на сигурност.

Защо Palm Secure за сигурност?

  • Мрежата от вени е уникална за всяка личност и съдържа подробни характеристики за образуването на шаблон за изграждане на алгоритъм. Сензорът на устройството разпознава мрежата от вени на дланта, само ако оксидиран хемоглобин преминава през нея.
  • Безконтактната идентификация е хигиенична и неинвазивна, правейки я по-предпочитана от потребителите.
  • Съвременният алгоритъм за идентификация осигурява прецизност на високо ниво и разнообразие от приложения.
  • Технологията е базирана на повече от две десетилетия опит на FUJITSU в областта на идентификация на образи.

 

За повече информация се свържете с нас или посетете страницата на FUJITSU Palm Secure.